De volgende generatie OF manier van leven: Innovatieve ULF technologie

Vnex transformeert 's wereld meest geavanceerde moderne milieutechnologie in een eenvoudig toestel met netadaptor dat elk aspect van ons dagelijks leven verrijkt en zo een kwalitatieve levenstijl creëert.

Ultra Low Frequentie (ULF) elektromagnetische golven

Dit proces met trillingsenergie komt ook in de natuur voor. In 'blue spots', of plaatsen in de wereld waar de mensen erg oud worden, is aangetoond dat bronnen en rivieren trillingsenergie krijgen door infrarode magnetische golven die stenen en rotsen op de rivieroevers of in gesteentelagen uitzenden. Er is reeds gewezen op de vele gunstige gevolgen voor het metabolisme als je water drinkt uit natuurlijke bronnen, maar voor velen is dit nog onbekend terrein.

Voordelen van de ULF golfenergie in en om uw huis

Een groeiende wereldbevolking en de uitputting van onze natuurlijke bronnen hebben geleid tot de uitvinding van methoden en werkwijzen om aan de steeds groeiende noden te voldoen. Echter, de hogere levensstandaard die we vandaag genieten vertaalt zich niet per se in een betere levenskwaliteit. In ons hedendaagse leven bijvoorbeeld wordt het drinken van gechloreerd water uit de kraan als veilig en gemakkelijk beschouwd, maar we hebben de smaak van natuurlijk bronwater verloren. Het merendeel van het voedsel dat we consumeren is ook kunstmatig gearomatiseerd of bewerkt voor langere houdbaarheid, zodanig dat we niet meer kunnen genieten van de natuurlijke smaak van voedsel.

 

   

Door Vnex, hopen we deze fundamentele genoegens van het leven aan iedereen te brengen.

Vnex, de water energizer helpt om

 • de interne energie en zuiverende eigenschap van water te verhogen,
 • het transport van voedingsstoffen te bevordereren,
 • de smaak van eten en drinken te verbeteren,
 • zorgt voor een betere groei van bloemen en planten.

BIOTECHNOLOGIE TOESTEL ENKEL TE VERKRIJGEN OP BESTELLING

NIET IN DE WINKEL

Vnex 1.1 Biotechnologie toestel

Vnex 1.0 en 1.1 maakt gebruik van Ultra Low Frequency (ULF) elektromagnetische golven, die water en voedsel opladen met trillingsenergie en zo de stofwisseling helpen (dit laat het lichaam toe energie te verwerven zonder extra voedselinname). Wanneer dit water of voedsel met een hogere energietoestand wordt ingenomen, wordt de energie geleidelijk in het lichaam opgenomen en wordt  het lichaam voorzien van de nodige energie om metabolische reacties te laten versnellen.

Vnex 1.1 met zijn vele toepassingen. Enkele voorbeelden:

 • Drinkwater behandelen om het metabolisme te verhogen
 • Water behandelen om het reinigende effect te verhogen
 • Gefermenteerd voedsel behandelen om het fermentatieproces te versnellen
 • Het transport van voedingsstoffen te bevorderen
 • De smaak van eten en drinken te verbeteren
 • Het behandelde water gebruiken voor dieren
 • Voor een betere groei van bloemen en planten

Vnex 1.1 Energizer 65 x 210 x 305mm   220-240V 18W

780,00 €

Veelgestelde vragen

Waarom ULF water drinken?

Water of voedsel met verhoogde trillingsenergie nuttigen laat het lichaam toe deze energie geleidelijk op te nemen. In het lichaam zullen de nodige metabolische reacties optreden. Het ULF behandelde voedsel of water ondersteunt uw lichaam bij diverse aandoeningen. Het helpt de zuurte-balans van het lichaam te optimaliseren. Het heeft dus een positieve en actieve werking op vele gezondheidsklachten.

Door het op te nemen zal u ook actiever en geconcentreerder zijn en u beter gaan voelen. Voedsel kan bovendien veel beter gaan smaken en dus een minder agressieve smaak hebben.

Zure afvalstoffen die in het lichaam kunnen opgeslagen zijn, zullen dus verwijderd worden. Het lichaam zal zo gereinigd worden, detoxen.

Ons lichaam bestaat bij de geboorte uit 90% water. Iets later bestaat het uit 80% water en op latere leeftijd uit 70% water. Het is dus duidelijk dat water onze levensbehoefte is. Door ons lichaam te voorzien van de nodige behandelde ULF vloeistoffen zal het lichaam ook voorzien zijn van de nodige trillingsenergie.


 

Kan je ULF water ook voor iets anders gebruiken?

Jazeker, je kan het behandelde water gebruiken voor

 • uw planten: zorgt voor een goede bloei
 • uw dieren: het ULF water heeft ook op hun metabolisme een positief effect
 • de zachte reiniging van uw huid en om te baden: het water is goed voor uw huid
 • en voor zoveel meer


 

Kunnen we de ULF behandeling dikwijls gebruiken?

Je mag zoveel water drinken of voedsel opnemen dat goed voor je is, en dat deze ULF trilling heeft ontvangen. De meeste mensen drinken 1 à 2 liter water per dag. Het behandelde water of voedsel zal ongeveer 24h actief blijven. Nadien is het raadzaam om deze terug te voorzien van de nodige trillingsenergie.


 

Mag je kraantjeswater gebruiken?

Natuurlijk. In sommige landen zal water gekookt worden omdat er meer bacteriën en minder filterinstallaties zijn. Bij ons promoot men kraantjeswater zo te gebruiken omdat het goed is en milieuvriendelijk.

 


 

Wat mag je, of doe je beter niet?

Metalen bekers of een kookpot op het ULF toestel plaatsen raden wij ten zeerste af. Alsook zeer oude glazen (antieke) waarin meestal meer metaal in verwerkt zit. Het metaal laat de trillingsenergie niet door. En kan hierdoor opwarmen.

Gebruik bijvoorkeur glazen flessen; dit is beter voor het milieu.


 

Hoe kan Vnex mijn metabolisme verbeteren?

Vnex produceert ULF elektromagnetische golven. Als je Vnex gebruikt om water te behandelen, wordt de trillingsenergie die wordt opgewekt door de golven in het water bewaard. Je kan dit vergelijken met water op een verwarmingsplaat. De warmte-energie van de kookplaat wordt ook opgenomen door het water. Wanneer je water drinkt dat door Vnex is behandeld, wordt de energie overgedragen naar het lichaam en de energie gaat dus het metabolisme verbeteren.

Deze ULF toestellen zijn gemaakt om uw lichaam optimaal te laten functioneren en zuren versneld af te voeren, om u fitter te voelen na een zware inspanning en om preventief uw lichaam te beschermen.


 

Na hoeveel tijd zal ik het resultaat opmerken?

De overdracht van de trillingsenergie naar het lichaam gebeurt onmiddellijk. Hoe vlug je de verbetering voelt verschilt van persoon tot persoon. Op basis van de reacties die we hebben gekregen duurt het meestal meer dan een maand. Toch zijn er die al een verbetering constateren op minder dan een maand. Het is belangrijk te weten dat het niet de bedoeling is om een medische behandeling te gaan vervangen. Vnex helpt om de gezondheid geleidelijk aan te gaan verbeteren. Gebruikers van Vnex raden we aan tegelijk ook op hun voeding te letten en regelmatig te bewegen.


 

Hoe kan ik bepalen of Vnex mijn metabolisme heeft verbeterd?

Er zijn vele factoren die een invloed hebben op het metabolisme: voeding, beweging, stress, enz. Het is dus belangrijk dat die parameters hetzelfde blijven. Verbetering van het metabolisme vertaalt zich in een gezonder lichaam. Het gebruik van de Vnex is vergelijkbaar met meer gaan bewegen om de gezondheid te verbeteren. Aan de hand van bloedtests, Body Mass Index, microscopisch onderzoek van de huid kan men objectief de toestand van de gezondheid gaan meten.


 

Mogen kinderen dit gebruiken? Zijn er nevenwerkingen?

Opgroeiende kinderen hebben doorgaans een hoge metabole energie. Toch mogen we kinderen behandeld water geven met als doel het metabolisme naar een hoger niveau te brengen. Enkel hyperactieve kinderen kan je best geen behandeld water laten drinken.


 

Kan dit toestel lichamelijke pijn bestrijden?

Vnex is geen toestel voor medische behandelingen. Bij pijn kan je best een dokter raadplegen om de oorzaak op te sporen. Toch zijn er mensen die na gebruik van Vnex gedurende een periode, hebben geconstateerd dat pijn verminderde en de kwaliteit van de slaap verbeterde.


 

Kan dit toestel helpen bij huidproblemen?

Als de oorzaak van de huidproblemen te maken heeft met de werking van de stofwisseling, dan kan Vnex mogelijks helpen. Sommige gebruikers meldden een vermindering van pigmentatie problemen zoals donkere vlekken of sproeten. Sommige constateren een mooiere teint.


 

Kan Vnex de hoeveelheid vet in het lichaam verminderen?

De opstapeling van vet is meestal te wijten aan te veel eten, te weinig beweging en een te laag metabolisme. Bij een goed metabolisme gaan we automatisch meer actief worden en dus meer energie gebruiken waardoor vet wordt verbrand. In combinatie met een goed dieet en voldoende beweging bekomen we aangroei van spiermassa en bindweefsel.


 

Kan het drinken van behandeld water invloed hebben op het slaapgedrag?

Als je behandeld water drinkt kort voor je gaat slapen, is het energie niveau van de ULF- golven te hoog. Hierdoor kan je de slaap niet vatten. Eigenlijk is dit hetzelfde effect als het geven van suikerrijk voedsel vlak voor een kind gaat slapen. Het is dus best behandeld water eerder te nemen. Slapenloosheid kan soms het gevolg zijn van een slechte stofwisseling. In dit geval zal het drinken van behandeld water zeker helpen.


 

Wat zijn de gevolgen van een goed metabolisme?

Het verbeteren van het metabolisme zal op mensen een verschillend effect hebben.Gebruikers van Vnex hebben het over verschillende voordelen zoals een mooiere gelaatskleur, vermindering van vlekken en sproeten, betere slaap, meer energie, minder kwaaltjes en pijngevoel, fitter gevoel, minder maaglast.


 

Wat is de Bovis waarde?

De Bovis schaal is een vorm van meting van de"kosmo-tellurische energie'' geestelijke trilling van de etherische energie. Het uitgangspunt is dat dat alle dingen een spirituele energie hebben. Positieve gedachten zullen een hogere trilling hebben dan negatieve of destructieve gedachten. Een methode die kan gebruikt worden om de stralen op een plaats of object te meten is met een pendel te werken. Door het gebruik te maken van een pendel en een schaal verdeling van (0) 1.000 tot 18.000. Waarden die gemeten worden onder de 4000 zijn niet gezond, tussen de 5.000 en de 6.500 zijn neutraal alles erboven geeft extra energie en kracht. De Vinex 1.1 geeft een waarde aan van 9.400 na 10 minuten en na extra 20 minuten 11.400. (zeer sterk opbouwend)