Ametrien

Ametrien is een mengeling van de edelstenen amethist en Citrien. Ame(thist) en (Ci)trien. Hij staat voor overeenstemming bereiken, samenkomen en onderhandelen vanwege het naadloos in elkaar overgaan van de amethist en de Citrien in één steen. Ametrien verbindt de wakkerheid van amethist en de dynamische energie van Citrien. Hierdoor helpt hij de schijnbare tegenstellingen te overbruggen.

 

Werking Ametrien

Klachten verminderen met Ametrien: 

De edelsteen Ametrien vermindert klachten van ontstekingen in gewrichten, sneller genezing bij hersenvliesontsteking, slechthorendheid, droge of branderige ogen, misselijkheid, opgeblazen gevoel, overmatige winderigheid, maagzweren, stres en starheid.

 

Eigenschappen bevorderen met Ametrien: 

De edelsteen Ametrien werkt vitaliserend, stimuleert een goed humeur, geeft tevredenheid, heeft blokkades op, geeft gevoel van rust en controle, werkt bevorderend op de grove en fijne motoriek, oog-handcoördinatie, maakt flexibel, helpt je in je kracht te staan en bevordert creativiteit.

 

 

 

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Ametrien hanger

7,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

Ametrien knuffelsteen

7,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1