Apofyliet

Apofylliet is een goede energieleider doordat het veel water bevat. De steen is pas ontdekt in de 19e eeuw. Bij de breukvlakken glanst de steen parelmoerachtig. Apofylliet wordt vooral gedragen om een kalme levenshouding en innerlijke rust en eerlijkheid te bevorderen. 

 

Werking Apofyliet

Klachten verminderen met Apofyliet:

 Het mineraal Apofyliet vermindert angst, stress, zorgen, onzekerheid, ongezonde gedrag en denkpatronen, astma, slijmvliesontsteking, slechte huid, allergieën.

 

Eigenschappen bevorderen met Apofyliet:

Het mineraal Apofyliet draagt bij tot een kalme levenshouding, innerlijke rust, eerlijkheid, helpt om jezelf te zijn zonder slecht geweten, bevrijdt onderdrukte gevoelens, heelt ademhalingsklachten, helpt blokkades en negatieve denkpatronen te doorbreken, heeft positieve werking op het zenuwstelsel. 

 

Toepassing van Apofyliet:

Het mineraal Apofyliet kun je goed gebruiken bij meditatie, astrale reizen, healing en reiki. Bij meditatie geeft apofyliet spirituele inzicht en kennis. Apofyliet is een steen om bij je te dragen. Bij astma aanvallen kan hij op de borst gelegd worden.

 

 

 

Disclaimer: 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is

en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 

ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.

In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Apofyliet hanger

12,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1