Agaat

Heeft een positieve werking op de geslachtorganen. Al jaren is de agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. De steen lost psychische spanningen op en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel. Geeft stabiliteit, zelbeheersing en geborgenheid.

 Kalmeert, troost, harmoniseert;
grillige agaat: doorbreekt rechtlijnigheid, 
regelmatige gelijnde agaat: maakt rustig.
Helpt tegen hoofdpijn en duizeligheid.

 

 

Botswana agaat

Werking van Botswana Agaat
De Botswana agaat heeft de eigenschap de drager vrolijk te stemmen, waardoor depressies afnemen en de seksuele energie kan 
toenemen. Aan een hangertje gedragen verdrijft de Botswana agaat valse vrienden.

Werking van Botswana agaat op het lichaam
De Botswana agaat is een halfedelsteen die een positieve werking heeft op onder andere de huid. Deze steen regenereert de huid en helpt tegen haaruitval. Bij sterke verlangens naar sigaretten kan een Botswana agaat ondersteunen in het proces om te stoppen met roken. De steen reinigt het lichaam en heeft een ontgiftende werking.

 

Agaat boom

Brengt zekerheid, stabiliteit en uithoudingsvermogen, zelfs in onmogelijke situaties. Helpt om uitdagingen aan te nemen en te overwinnen. Ondersteunt de weerstand en het immuunsysteem. Agaat boom helpt ook bij de behandeling van steeds terugkerende ontstekingen.

 

Agaat Brazilië

Versterkt de spieren en werkt kalmerend bij pijn en krampen. Helpt om zwangerschappen goed te laten verlopen. Vergroot het zelfbewustzijn en de levenskracht.

 

Agaat leopard skin

De steen is een sterk aardende steen. Het kalmeert, troost en harmoniseert, geeft humor en vreugde.

 

Agaat mos

Helpt bij het zoeken van oplossingen voor moeilijke situaties, druk en geestelijke belasting. Mos agaat maakt bewust, bevordert de communicatie en prikkelt het verstand. Ook reinigt deze agaat het weefsel, de lymfeklieren en de luchtwegen.

 

Agaat turritella

Prikkelt zodat gericht kan worden op eigen wensen, bezieling en plannen. Agaat turritella bevordert de stoelgang en verhoogt de weerstand tegen vervuiling, gif en bestraling.