MOEDERSGEUREN

moedersgeuren
moedersgeuren

De Moeder's Geuren producten zijn eerlijker

 

Hun producten zijn niet alleen eerlijker omdat ze voldoen aan alle criteria van Eerlijke Handel: zij voldoen aan alle criteria van eerlijkheid.

Eerlijk naar de natuur: sinds 1977 wordt hun bloemenwierook alleen met natuurlijke oliën samengesteld, gerold met duurzaam bamboe uit Assam (het snelst groeiende gras ter wereld met 1 cm per uur), met houtskool van duurzame kokosnootbast, met milieuvriendelijk cellofaan en met handgemarmerd en handgemaakt papier van hergebruikt katoen verpakt en met 3 miljoen stokjes tegelijk per zeecontainer verscheept.

Eerlijk naar de producent: meer dan 200 voornamelijk vrouwen hebben permanent werk (vanwege het handgemaakte karakter van onze producten*) met een goede beloning inclusief medische verzekering, pensioen en leen mogelijkheden, en gouden handdruk bij huwelijk, terwijl ze een goede prijs betalen voor de ruim 750.000 producten die ze jaarlijks afnemen.

Eerlijk naar de consument: ze bieden eerlijke producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding door het ontbreken van tussenhandel en het hanteren van eerlijke marges (hierdoor krijgt de consument minimaal tweemaal zoveel waarde voor zijn geld in vergelijking tot andere producten). Bovendien leveren ze als enige merk wierook gegarandeerd zonder chemische toevoegingen zoals ftalaten en muskverbindingen (die onze gezondheid en met name onze hormoonhuishouding kunnen verstoren).

Eerlijk naar de wereld: 50% van hun winst gaat naar ontwikkelingsprojecten in de breedste zin van het woord.

 

Door de mildheid en natuurlijkheid van hun geuren (door onszelf ontwikkeld en daarmee het enige echt Nederlandse merk) zijn ze de natuurlijke keuze van de wierookliefhebber geworden en wordt er in Nederland iedere 3 seconden een wierookstokje of kegeltje van hen aangestoken door iemand die zich beter of fijner wil voelen (want ja, wie wordt niet blij van een bloemengeur :-)).

Bloemenwierook is de mooiste sfeerbrenger in de huizen geworden: ontspannend, ondersteunend, troostend, geluk en blijheid brengend met schoonheid en herinneringen.

 

De Moeder's Geuren producten: de meest eerlijke keuze.

De Moeder’s Spirituele Cosmetica producten zijn met de ziel en voor ons innerlijk en uiterlijk gemaakt.

 

De gespecialiseerde kennis die nodig is om de formules voor spirituele producten te kunnen maken, is een spirituele kennis die heel weinig personen op de wereld bezitten. Het vergt een training van tientallen jaren. Dit maakt dat u nu een uniek product in handen heeft: een ‘bewust product, een product dat ´weet´ waar het voor bedoeld is en wat het moet doen. Een ‘bewust product’ is een product waarbij je de innerlijke werking bewust kunt voelen en volgen.

 

Dit bewust-zijn, is een fijnstoffelijke informatie die in het product aanwezig is. Voor de duidelijkheid: grofstoffelijke energie heeft betrekking op materie en tastbare stoffen, terwijl fijnstoffelijke energieën niet tastbaar maar wel voelbaar zijn. Gedachten en gevoelens zijn de beste voorbeelden van fijnstoffelijke energieën.

 

Dit alles maakt dat de cosmetische producten holistisch zijn. Je kunt daarom elk product op elk deel van je lichaam gebruiken (met uitzondering van je ogen). Je hoeft dus niet speciaal gezichts- en lichaamslotions te kopen, want je kunt de lichaamslotion ook op je gezicht gebruiken.