Helende engelen

De helende engelen Orakelkaarten nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je hun wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

 

Bevrijd jezelf van de afleidingen in je leven en luister naar de zachte klanken van de hemelse helpers. Ze staan je bij en spreken tot je via de prachtige illustraties van Josephine Wall, die de mysterieuze wereld van de engelen zichtbaar heeft gemaakt.

 

De handleiding helpt je om de boodschappen van de engelen te duiden. Luister naar wat ze je te vertellen hebben en ervaar hun overweldigende liefde voor jou.

22,25 €

 • Uitverkocht

Inner child kaarten

Sprookjes, mythen en fabels bevatten in symbolentaal universele wijsheid. De thema's geven ons inzicht in algemeen menselijke problemen en sleutels voor het oplossen daarvan. Kinderen pakken die boodschappen spontaan op en kunnen onbewust veel positiefs ontlenen een de verhalen en beelden van hun jeugd. Veel volwassenen zijn het contact met de beeldenwereld en bijbehorende waarde van deze verhalen. Maar ook in de volwassene steekt nog het kind; het kind in ons - ons innerlijk kind, dat nog toegang heeft tot de universele kennis van mythen en sprookjes. Dit innerlijke kind kan weer tot leven gewekt worden dor deze Inner Child kaarten; prachtige afbeeldingen van universele motieven in sprookjes. De symbolen spreken recht tot ons hart en maken gevoelens los die van groot belang zijn voor onze psychische groei en ontwikkeling. De kaarten kunnen op allerlei intuïtieve manieren worden gebruikt; als hulp bij het voorspellen. Immers, wanneer we een innerlijke motief weten, laat het bijbehorende sprookje of verhaal zien welke ontwikkeling daarmee samenhangt.

31,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

De wijsheid van het boeddhisme

Deze kaarten zullen je helpen je dag positief te richten of een probleem op te lossen. Ze zijn gebaseerd op de inzichten van het boeddhisme, de eeuwenoude wijsheid van de Boeddha en zijn volgelingen. Het boeddhisme kan de mens uit zijn lijden verlossen en het ware geluk helpen te vinden. Stel een vraag, trek een kaart en probeer de boeddhistische les in je leven toe te passen.

14,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

The Power of surrender cards

 

Surrender is the divine art of letting go – the ability to flow instead of clenching, obsessing and over-controlling. According to Dr Judith Orloff, the art of letting go is the secret key to manifesting power and success in all areas of life, including work, relationships, sexuality, radiant ageing and health and healing. Once embraced, surrendering removes roadblocks and the exhaustion that comes from ‘trying too hard’ – and it helps you achieve goals more effortlessly and brings ongoing happiness.

 

This 52-card deck serves as an oracle to empower your choices and relationships. By consulting this deck and accompanying instruction booklet, you’ll be able to create the most positive future possible and learn not to sabbotage yourself.

19,95 €

 • Uitverkocht

Mediumship

50 Practical Tools for Developing Your Connection to the Other-Side

In The Mediumship Training Deck, bestselling authors John Holland and Lauren Rainbow impart their knowledge, techniques and lessons they have used for themselves and have taught in mediumship-development workshops.

By training with these cards, you will enhance and strengthen your mediumship abilities and establish a stronger link between this world and the Spirit Realm. Some of the areas these cards will help you develop and enhance include auras, spiritual energy centres, mind focus, meditation, imagery and imagination, and more.

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

DRAKEN ORAKEL

Drieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling. Deze oplossingsgerichte, spirituele kaarten helpen je om op een positieve manier met de uitdagingen van het leven om te gaan. Het begeleidend boekje beschrijft hoe je de kaarten kunt gebruiken. Iedere drakenkaart is voorzien van een uitgebreide betekenis en bijbehorende affirmatie.

20,99 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Vraag raad aan de engelen

Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen. Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.

14,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Ken jezelf

Wanneer heb ik voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Wie of wat brengt het beste in mezelf naar boven? Wat had ik graag van tevoren geweten? Leer jezelf beter kennen door elke dag een vraag te beantwoorden. Het is een leuke manier om stil te staan bij je gedachten en gevoelens, je sterktes en zwaktes, je kleine en grote successen, je wensen en je dromen. Je zal merken dat je al snel een beter beeld krijgt van wie je bent en wat je wil. Ga op zoek naar je ware zelf en geniet van de reis.

14,95 €

 • Uitverkocht

Oerkracht herbronningskaarten

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element aarde. De oerkracht is een scheppende, bewegende kracht die door ons lichaam stroomt en die de bewustwording van je eigen geest stimuleert en versterkt. Deze kaarten staan voor beweging, ontmoeten en verkennen. Ze zijn een versterking voor lichaam en geest en ook een in beweging komen om je vrij, onafhankelijk en gezond te voelen. De kaarten hebben tot doel de harmonie, evenwicht en balans in onszelf terug te vinden. Het doosje bestaat uit 41 geïllustreerde kaarten met daarop telkens een inspirerende boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm

20,00 €

 • Uitverkocht

Levensdroom kaarten

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element lucht. Ieder van ons heeft dromen en wel minstens één droom die hij wil verwezenlijkt zien in zijn leven. De realisatie van dromen is voor ieder van ons een bewuste inspanning die we dienen te leveren op weg naar groei en verandering in ons bestaan. Dromen zijn de kern van wie we eigenlijk zijn. Deze kaarten staan, voor transformeren, praten en communiceren. Deze kaarten bieden ondersteuning om jouw projecten of dromen te verwezenlijken. Het doosje bestaat uit 50 geïllustreerde kaarten met daarop een gerichte boodschap. 

20,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Aquarius symbolen

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element water. Deze kaarten zijn een bron van bewustwording en geven je waardevolle adviezen. Deze kaarten staan voor het los komen en helen van emoties en bieden ondersteuning in het proces van het kunnen vrij , los maken en helen van wat diep binnen in je woelt. Stel je open en voel wat ze bij jou teweegbrengen. Het doosje bestaat uit 44 geïllustreerde kaarten met een duidelijke boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm

20,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Gouden licht kaarten

Erken je krachten (vuur), voel je krachten en je emoties (water), werk met je krachten en kom in beweging (aarde), onderneem en verwezenlijk je dromen (lucht).  Deze 4 elementen samen vormen eenheid en zijn verbonden met elkaar door kracht, liefde, vreugde en energie (ether)= "de gouden licht kaarten".  Verbind je met de gouden licht kaarten (ether) en ervaar de inzichten die ze je geven. 

20,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

MAGISCHE WEGWIJZERS

Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema´s van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven rondreist. De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren. 

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

TERUG 1 2 3 ...