Helende engelen

De helende engelen Orakelkaarten nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je hun wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

 

Bevrijd jezelf van de afleidingen in je leven en luister naar de zachte klanken van de hemelse helpers. Ze staan je bij en spreken tot je via de prachtige illustraties van Josephine Wall, die de mysterieuze wereld van de engelen zichtbaar heeft gemaakt.

 

De handleiding helpt je om de boodschappen van de engelen te duiden. Luister naar wat ze je te vertellen hebben en ervaar hun overweldigende liefde voor jou.

26,95 €

  • Uitverkocht

Vraag raad aan de engelen

Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen. Deze doos bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wil? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.

15,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

Levensdroom kaarten

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element lucht. Ieder van ons heeft dromen en wel minstens één droom die hij wil verwezenlijkt zien in zijn leven. De realisatie van dromen is voor ieder van ons een bewuste inspanning die we dienen te leveren op weg naar groei en verandering in ons bestaan. Dromen zijn de kern van wie we eigenlijk zijn. Deze kaarten staan, voor transformeren, praten en communiceren. Deze kaarten bieden ondersteuning om jouw projecten of dromen te verwezenlijken. Het doosje bestaat uit 50 geïllustreerde kaarten met daarop een gerichte boodschap. 

20,00 €

  • Uitverkocht

Aquarius symbolen

Dit zijn spirituele inzichtkaarten verbonden met het element water. Deze kaarten zijn een bron van bewustwording en geven je waardevolle adviezen. Deze kaarten staan voor het los komen en helen van emoties en bieden ondersteuning in het proces van het kunnen vrij , los maken en helen van wat diep binnen in je woelt. Stel je open en voel wat ze bij jou teweegbrengen. Het doosje bestaat uit 44 geïllustreerde kaarten met een duidelijke boodschap. De afmetingen van de kaarten zijn ongeveer 10 x 14 cm

20,00 €

  • Uitverkocht

Gouden licht kaarten

Erken je krachten (vuur), voel je krachten en je emoties (water), werk met je krachten en kom in beweging (aarde), onderneem en verwezenlijk je dromen (lucht).  Deze 4 elementen samen vormen eenheid en zijn verbonden met elkaar door kracht, liefde, vreugde en energie (ether)= "de gouden licht kaarten".  Verbind je met de gouden licht kaarten (ether) en ervaar de inzichten die ze je geven. 

20,00 €

  • Uitverkocht

MAGISCHE WEGWIJZERS

Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema´s van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven rondreist. De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren. 

26,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

TERUG 1 2 3 ...