ISIS
ISIS
genezen op het ritme van de orgaanklok
GENEZEN OP HET RITME VAN DE ORGAANKLOK
LEVENSBLOEM
DE WIJSHEID VAN DE LEVENSBLOEM
FLUISTERINGEN OM TE HELEN
FLUISTERINGEN OM TE HELEN
SPIRITUELE INZICHTKAARTEN
SPIRITUELE INZICHTKAARTEN

SCHATGRAVERS

Schatgravers is een kaartspel, met schatkaarten en karweikaarten.
In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Schatgravers kan in verschillende situaties en leefomgevingen ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en werkzaam. Schatgravers kan 1 op 1 gespeeld worden maar ook in groepen. Het kan gebruikt worden als gezelschapsspel, maar ook coachend, therapeutisch, stimulerend of preventief ingezet worden. Trouwens, ook zonder coach-ervaring kun je dit spel prima spelen.

35,00 €

 • Uitverkocht

ORGINELE ENGELENKAARTEN SET

Engelkaarten de originele Angel cards

Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte. Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag

19,95 €

 • Uitverkocht
SCHATGRAVERS SPEL
SCHATGRAVERS
HET ORAKEL VAN DE EENHOORNS
HET ORAKEL VAN DE EENHOORNS
DENK POSITIEF
DENK POSITIEF
WIJSHEID VAN HET ORAKEL
WIJSHEID VAN HET ORAKEL
RUMI ORAKEL
RUMI ORAKEL
MAGISCHE SPREUKEN
MAGISCHE SPREUKEN
GANESHA
GANESHA

Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish

De kaarten van Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën. In elk van deze prachtig geïllustreerde kaarten zitten geheimen, inzichten en wijsheden van deze mysterieuze wezens van het licht vervat. Neem ze ter hand en vind de liefdevolle begeleiding die je zoekt. Het bijbehorende boekje onthult de geheime kennis uit het Feeënrijk en laat je zien hoe je contact legt met de feeën. Ook ontdek je op welke manier je een diepgaande relatie kunt aangaan met jouw persoonlijke gidsen en bondgenoten. Kom meer te weten over de verschillende leggingen en de boodschappen die de feeën jou willen geven en vertrek op een inspirerende reis vol diepgang en vreugde.

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1
De stem van je intuïtie
De stem van je intuïtie

Chakra wisdom tarot

The long awaited brand-new card deck from the bestselling creator of the Chakra Wisdom Oracle, Tori Hartman. This is the deck Tori's fans have been asking for, combining her expertise as a tarot reader with her unique insight into the chakra, this new tarot deck will be a powerful life transforming divination tool.

 

Throughout Tori Hartman's work as a seeker, teacher and psychic, she has been continually asked how to apply the Chakra Wisdom system to the tarot deck. Even as a committed tarot user, the time had not been right to make that application--until now. Taking the core ideals of the Chakra Wisdom system--intention setting, personal growth, trusting your intuition--and the seven-chakra structure and applying it to the traditional 78-card tarot system, Chakra Wisdom Tarot is a tremendously insightful and powerful manifesting tool. This deck and its exercises allow the user to seamlessly create what they need in their lives. Honouring the deep tradition and heritage of tarot, Tori's application of the Chakra Wisdom system to this structure is one that will trigger personal insights, intuitive paths and a powerful awareness of how to manifest the things needed to reach the goals of the modern world. Its overlay of the seven chakras on the Minor and Major arcana is seamless, with The Fool serving as our guide and avatar through the deck.

23,95 €

 • Uitverkocht
TAO ORAKEL
TAO ORAKEL

TERUGKEER NAAR SPIRIT

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

22,25 €

 • Uitverkocht

De stem van je intuïtie

Intuïtie is de verborgen kracht van je ziel. Gebruik deze kaarten om je intuïtie aan te wakkeren. Ze zullen je helpen je dag positief te sturen of een probleem op te lossen. Luister naar de stem van je ziel, ga een verbintenis aan met het Universum en breng verlichting op je pad.

14,95 €

 • Uitverkocht

Fluisteringen om te helen

De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liefderijk voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn. Of je nu een gebroken hart wilt helen, een moeilijke situatie op je werk wilt oplossen, of een manier wilt ontdekken waarop je je overtuigingen en je gedrag het beste met elkaar in overeenstemming kunt brengen, deze kaarten zijn een bron van steun en geven je hierbij leiding en inzicht. Vraag de kaarten om raad wanneer je het moeilijk hebt. De rustgevende energie en wijsheid zullen je op weg helpen om je leven weer in evenwicht te brengen en het te helen. Lees de diepgaande boodschappen van Angela Hartfield en neem ieder detail van de afbeeldingen van Josephine Wall in je op. Laat de energie die dit bij je oproept op je inwerken en straal deze uit. Het is tijd om je hart te ontsluiten voor echt, diep en volledig persoonlijk helen.

22,25 €

 • Uitverkocht

Denk positief

Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!

12,95 €

 • Uitverkocht

FLUISTERINGEN VAN LIEFDE

Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen. 

Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven. 

MET DE PRACHTIGE ILLUSTRATIES VAN JOSEPHINE WALL

 

22,25 €

 • Uitverkocht

Spirituele inzichtkaarten

Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten...

12,95 €

 • Uitverkocht
HET ORAKEL VAN DE FEEEN
HET ORAKEL VAN DE FEEEN
sjamanisme
DE HELENDE KRACHT VAN HET SJAMANISME