Gouden lenormand

Dit bijzondere en prachtig uitgevoerde Gouden Lenormand Spel is gebaseerd op de traditionele afbeeldingen van de alom bekende en beroemde Lenormandkaarten. Per kaart wordt de betekenis uitgelegd, alsook hoe je de kaarten het beste kunt raadplegen om een zo duidelijk mogelijk antwoord te krijgen. Zeer behulpzaam hierbij zijn de zogeheten kaartcombinaties: deze geven een dieper inzicht in de interpretatie van de kaarten. De levendige en herkenbare voorbeelden van ‘vraag en antwoord’ geven een extra dimensie en betekenis aan het werken met dit meest gebruikte orakelspel ter wereld. Uniek Lenormandspel met goudopdruk op de kaarten!

18,00 €

 • Uitverkocht
ISIS
ISIS
genezen op het ritme van de orgaanklok
GENEZEN OP HET RITME VAN DE ORGAANKLOK
LEVENSBLOEM
DE WIJSHEID VAN DE LEVENSBLOEM
FLUISTERINGEN OM TE HELEN
FLUISTERINGEN OM TE HELEN
SPIRITUELE INZICHTKAARTEN
SPIRITUELE INZICHTKAARTEN

ORGINELE ENGELENKAARTEN SET

Engelkaarten de originele Angel cards

Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte. Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag

19,95 €

 • Uitverkocht
HET ORAKEL VAN DE EENHOORNS
HET ORAKEL VAN DE EENHOORNS
DENK POSITIEF
DENK POSITIEF
WIJSHEID VAN HET ORAKEL
WIJSHEID VAN HET ORAKEL
RUMI ORAKEL
RUMI ORAKEL
MAGISCHE SPREUKEN
MAGISCHE SPREUKEN
GANESHA
GANESHA

Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish

De kaarten van Het orakel van de feeën van Lucy Cavendish zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën. In elk van deze prachtig geïllustreerde kaarten zitten geheimen, inzichten en wijsheden van deze mysterieuze wezens van het licht vervat. Neem ze ter hand en vind de liefdevolle begeleiding die je zoekt. Het bijbehorende boekje onthult de geheime kennis uit het Feeënrijk en laat je zien hoe je contact legt met de feeën. Ook ontdek je op welke manier je een diepgaande relatie kunt aangaan met jouw persoonlijke gidsen en bondgenoten. Kom meer te weten over de verschillende leggingen en de boodschappen die de feeën jou willen geven en vertrek op een inspirerende reis vol diepgang en vreugde.

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1
De stem van je intuïtie
De stem van je intuïtie

Chakra wisdom tarot

The long awaited brand-new card deck from the bestselling creator of the Chakra Wisdom Oracle, Tori Hartman. This is the deck Tori's fans have been asking for, combining her expertise as a tarot reader with her unique insight into the chakra, this new tarot deck will be a powerful life transforming divination tool.

 

Throughout Tori Hartman's work as a seeker, teacher and psychic, she has been continually asked how to apply the Chakra Wisdom system to the tarot deck. Even as a committed tarot user, the time had not been right to make that application--until now. Taking the core ideals of the Chakra Wisdom system--intention setting, personal growth, trusting your intuition--and the seven-chakra structure and applying it to the traditional 78-card tarot system, Chakra Wisdom Tarot is a tremendously insightful and powerful manifesting tool. This deck and its exercises allow the user to seamlessly create what they need in their lives. Honouring the deep tradition and heritage of tarot, Tori's application of the Chakra Wisdom system to this structure is one that will trigger personal insights, intuitive paths and a powerful awareness of how to manifest the things needed to reach the goals of the modern world. Its overlay of the seven chakras on the Minor and Major arcana is seamless, with The Fool serving as our guide and avatar through the deck.

23,95 €

 • Uitverkocht

Gilded Reverie Lenormand Expanded Edition NL

Ciro Marchetti heeft het traditionele deck toegankelijk gemaakt dan ooit met zijn vernieuwende kijk op de Lenormandkaarten. De 47 kaarten met levendige afbeeldingen zijn rijk gekleurd.

24,95 €

 • Uitverkocht

Under the roses lenormand

Discover the buried secrets in Under the Roses, a charming 40-card Petit Lenormand deck. For each card an iconic image is presented with delicate, sepia- toned illustrations. In addition to the 36 standard cards, this deck includes alternate cards for the Child, the Gentleman, and the Lady. The 60-page booklet offers keyword summaries for each card., as well as instructions and diagrams for reading with the Lenormand method, guiding the reader through basic techniques, two-card combinations, spreads, tableaux, and advanced techniques. Under the Roses Lenormand was created by the mother-daughter team of Kendra Hurteau and her daughter Katrina Hill, a graphic designer and digital illustrator. Together they have produced four other Lenormand decks.

16,00 €

 • Uitverkocht

Easy Lenormand

Originally developed in the nineteenth century and widely used in Europe, the Lenormand deck is quickly becoming a popular form of divination and fortunetelling around the world.

24,95 €

 • Uitverkocht

Het lichtziener tarot

Dit tarotdeck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de lichte als de schaduwkant van onze aard te verkennen.

In het Licht Ziener Tarot worden de traditionele tarotarchetypen en -symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alternatieve en intuïtieve stijl. Het kaartendeck drukt de licht- en schaduwkanten van onze aard uit en verkent de lessen die we van beide kunnen leren.

De expressieve personages die in de landschappen van de kaarten leven, vertellen verhalen, stellen vragen en geven begeleiding. Dit deck is een ideale metgezel als je de plekken in je leven – en in jezelf – bloot wil leggen die het meest verlichting nodig hebben.

 

26,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Thelema Tarot

Rich in esoteric symbolism, magically inspired, and beautifully illustrated, the Thelema Tarot is woven like an enchanting spell.

29,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1
TAO ORAKEL
TAO ORAKEL

TERUGKEER NAAR SPIRIT

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

22,25 €

 • Uitverkocht

De stem van je intuïtie

Intuïtie is de verborgen kracht van je ziel. Gebruik deze kaarten om je intuïtie aan te wakkeren. Ze zullen je helpen je dag positief te sturen of een probleem op te lossen. Luister naar de stem van je ziel, ga een verbintenis aan met het Universum en breng verlichting op je pad.

14,95 €

 • Uitverkocht

Fluisteringen om te helen

De Fluisteringen om te Helen van Angela Hartfield met de prachtige illustraties van Josephine Wall helpen je om liefderijk voor jezelf te zijn, ze versterken je en geven je emotioneel, fysiek en spiritueel weer een gevoel van welzijn. Of je nu een gebroken hart wilt helen, een moeilijke situatie op je werk wilt oplossen, of een manier wilt ontdekken waarop je je overtuigingen en je gedrag het beste met elkaar in overeenstemming kunt brengen, deze kaarten zijn een bron van steun en geven je hierbij leiding en inzicht. Vraag de kaarten om raad wanneer je het moeilijk hebt. De rustgevende energie en wijsheid zullen je op weg helpen om je leven weer in evenwicht te brengen en het te helen. Lees de diepgaande boodschappen van Angela Hartfield en neem ieder detail van de afbeeldingen van Josephine Wall in je op. Laat de energie die dit bij je oproept op je inwerken en straal deze uit. Het is tijd om je hart te ontsluiten voor echt, diep en volledig persoonlijk helen.

22,25 €

 • Uitverkocht

Denk positief

Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!

12,95 €

 • Uitverkocht

FLUISTERINGEN VAN LIEFDE

Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen. 

Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven. 

MET DE PRACHTIGE ILLUSTRATIES VAN JOSEPHINE WALL

 

22,25 €

 • Uitverkocht

Spirituele inzichtkaarten

Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten...

12,95 €

 • Uitverkocht
HET ORAKEL VAN DE FEEEN
HET ORAKEL VAN DE FEEEN
sjamanisme
DE HELENDE KRACHT VAN HET SJAMANISME

FLUISTERINGEN VAN DE NATUUR

We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geur van bloemen en het fluisteren van de bomen als de wind door de bladeren ruist.Met deze prachtige set, met de schitterende afbeeldingen van Josephine Wall, daagt de natuur je uit om een wereld van diepe schoonheid en tijdloze wijsheid te ervaren.Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en de leiding die ze ons biedt – het kost maar even om ernaar te luisteren.

22,25 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1