Opgestegen Meesters

Welke opgestegen meester wordt jouw gids?

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden. Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden. Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding. De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

22,25 €

 • Uitverkocht

Magische Boodschappen van de Elfen

Deze ongecompliceerde orakelkaarten zijn geschikt voor zowel beginnende, als ervaren gebruikers van ‘waarzeg’ kaarten. Elfen zijn geliefde engelen in de ‘natuurwereld’ die, omdat ze zo dicht bij de aarde leven, fantastische hulpen zijn bij het helen van alledaagse problemen. Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, gezondheid of financiën. Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een fee, en de boodschap of het antwoord voor jou. De kaarten en boodschappen zijn geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen.

22,25 €

 • Uitverkocht

Het Orakel van de Aartsengelen

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden. je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje.

22,25 €

 • Uitverkocht

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn er om jou te helpen!

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya cultuur, Egypte en het boeddhisme zijn vertegenwoordigd.

De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

Doreen Virtue, ISBN 9789085080886, Inhoud 44 kaarten + handleiding

22,25 €

 • Uitverkocht

Boodschappen van de Engelen

Met deze kaarten is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit!

Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend.

In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

22,25 €

 • Uitverkocht

ENGELENTAROT

Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot. De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

25,00 €

 • Uitverkocht

Engelentherapie Orakelkaarten

De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces. Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël. De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten. Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van de Engelen, en een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen. De kaarten geven je boodschappen over je levensdoel, je relaties, manifestaties, en nog veel meer. Het boekje bevat stap-voor-stap instructies om de orakelkaarten te kunnen duiden en vermeldt bovendien de aanvullende betekenis van elke kaart.

 

22,25 €

 • Uitverkocht

Pendel pyriet

8,50 €

 • Uitverkocht

Pendel driedelig

Bergkristal

12,50 €

 • Uitverkocht

Pendel Bergkristal met Granaat

9,95 €

 • Uitverkocht

Pendel turkoois

Drie piramides

12,50 €

 • Uitverkocht

Pendel gem ring

9,50 €

 • Uitverkocht

Pendel Bergkristal facet

7,95 €

 • Uitverkocht

Vulpendel plexiglas/messing

NIET GESCHIKT VOOR VLOEISTOF

16,95 €

 • Uitverkocht
EDELSTEEN ROLLERS
EDELSTEEN ROLLERS
KOPER BOLLEN
KOPER BOLLEN
EDELSTENEN MET HANGER
DOORBOORDE STENEN MET HANGER

PENDEL CALCIET GEEL

5,95 €

 • Uitverkocht

Pendel bol - piramide

Bergkristal

12,50 €

 • Uitverkocht

WORKSHOP PENDELEN

 

Ben je een beginneling of kan je al pendelen,

geen probleem deze workshop is voor iedereen.

Op deze avond laat ik je zien hoe je met een pendel kan werken.

Wat breng je mee: je goed humeur en

                            een pendel

Heb je geen pendel geen probleem, ik heb er te koop in de winkel.

Aanvang om 19.30

Prijs : 15 euro

Gelieve in te schrijven voor 6 november

Plaatsen zijn beperkt 

Je bent ingeschreven als ik een bevestiging gestuurd heb.

Tot dan Hilde

AMAZEZ

Een zeer krachtige steen.

Amazez is een zeldzame vorm van Azeztuliet, ontdekt in 2012 in Madagascar en is een combinatie van Amethist en Azeztuliet. 

De frequentie van amazez verbindt alle chakra's, met een sterke resonantie met het derde oog, de kroon en de ziel ster chakra.

Het zuivert en stimuleert het geheel van de chakra kolom en de energie aan iemands wezen.

Zeer krachtige reiniger van alle negatieve energieën. Deze steen maakt een verbinding met de aarde en de kosmos.

Amazez brengt je in contact met het violette vuur en St. Germain.

Hij opent het bewustzijn,zodat je in staat bent om verbinding te maken met je goddelijke essentie, en je ziel,

zodat je je ziels impulsen en krachten kan begrijpen en er naar handelen. dit maakt het mogelijk om te leven 

met ziel geïntegreerde persoonlijkheid

 

KYANITE

 

Kyaniet is een steen van channeling, veranderde toestand, levendige dromen, 

droom herinneren, en visualisaties. Het geeft bescherming tijdens deze toestanden. 

Het brengt loyaliteit, eerlijkheid en rust, en vermindert woede en verwarring. 

 Het balanceert en zet alle chakra's op een lijn , vaak heel plotseling. 

Kyaniet kan blokkades verwijderen.

 

Blauwe kyaniet wordt geassocieerd met de keel chakra en is een stimulans voor meditatie. 

 

Zwarte kyaniet is ook een impuls voor meditatie, en wordt geassocieerd met de wortel chakra. 

zwarte kyaniet is ook zeer beschermend en buigt negativiteit om

 

Groen Kyaniet is bijzonder goed voor het balanceren van de hart chakra en

 onderhouden van die balans. Het wordt ook gebruikt om woede te verminderen door liefde.

 

Oranje Kyaniet is een uitstekende energie-tool die voornamelijk afkomstig is Tanzania.

 Hoewel het al de chakra's zullen uitlijnen, is het bijzonder goed voor het werken

 met de Tweede, Svadisthana, Sacraal Chakra. Het kan ons helpen om de wortel 

van onze pleziertjes en verlangens waar te nemen en brengt licht en creativiteit

 om  in ons leven  op een positieve manier. Orange Kyaniet is een super 

hulpmiddel voor alle soorten creativiteit of het nu in de vorm van kunst te ,

 is de manier waarop je werkt met mensen, of alle andere manieren van creativiteit. 

Orange Kyaniet wordt gebruikt in kristalgenezing voor seksuele problemen, blaas,

 darm, depressie, en vruchtbaarheid.

 

Opmerking: Healing KRISTALLEN betekenissen zijn spirituele ondersteuning om genezing, 

geen recept of medische informatie. 

KUNZIET

Helpt bij het begrijpen en het communiceren naar andere toe, helpt bij een gebroken hart,brengt liefde, vrede en harmonie. 

Verwijdert obstakels, versterkt de bloedsomloop, helpt bij de behandeling van longaandoeningen. Kunziet wordt geassocieerd met de hart chakra.

Hiddeniet is de groene variëteit van kunziet , het is een steen die het best bekend is voor het aantrekken van de welvaart. Het is ook een hart chakra steen die bescherming en steun voor de emoties biedt. Hiddeniet helpt verlies te verlichten, met name op het gebied van de liefde of geld. Het is een zeer rustgevende steen en helpt  compassie  te hebben voor anderen. Het helpt om vertrouwen te hebben in allerlei soorten relaties. Psychisch, goed  om te helpen bij  verbindingen te maken met andere werelden en helpt bij de overdracht van kennis van hen en brengt inzicht. Het stimuleert ook het intellect. Fysiek helpt hiddeniet het herwinnen jeugdige kracht, huid problemen, en de circulatie, plus eventuele ziekten van onderdrukte emoties. Houdt u er rekening mee dat de helende kristal betekenissen zijn spirituele ondersteuning voor genezing en zijn geen voorschriften of medische informatie. 

pendel Maansteen

6,95 €

 • Uitverkocht

PENDEL HOUT

9,50 €

 • Uitverkocht

PENDEL AMETHIST FACET GESLEPEN 5.1 CM

13,95 €

 • Uitverkocht

Aartsengel Rafaël

Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel Rafaël, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings geven voor jezelf, of voor anderen.

 

Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen voor een veilige en krachtige reading over je eigen gezondheid en/of de gezondheid van geliefden en cliënten. Naast de betekenis van elke kaart geeft het boekje specifieke details die je meer duidelijkheid geven en die je helpen om op je intuïtie te vertrouwen.

Of je nu heling wilt voor jezelf of voor iemand anders, of dat je je bewust wilt worden van je eigen natuurlijke, helende kracht, Aartsengel Rafaël geeft je wonderbaarlijke en betrouwbare leiding. Alles wat je hoeft te doen is vragen!

22,25 €

 • Uitverkocht

Elfen Tarotkaarten

 

De koninklijke elfenfamilie helpt je jouw onzichtbare kroon te dragen De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen. De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je “jouw onzichtbare kroon te dragen” en je levensdoel te vervullen.

Specificaties

9879085082125
78 kaarten + boek
Nederlands
Koppenhol Uitgeverij
Doreen Virtue & Radleigh Valentine

25,00 €

 • Uitverkocht

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël, Doreen Virtue

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil.

Deze 44 kaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je helderheid en aanwijzingen hieromtrent geven.

Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

22,25 €

 • Uitverkocht

Pendel drie piramides

Amethist, bergkristal en rozekwarts

8,50 €

 • Uitverkocht

Pendel chakra's

12,50 €

 • Uitverkocht

Lapis Merkaba pendel

14,95 €

 • Uitverkocht