BAMBOO AROMA DIFFUSER

Het ontwerp van O'ME is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboo. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik. 

De O’ME Bamboo Aroma Diffuser heeft meer dan 30 verschillende procedures ondergaan om het bamboo te bewerken. Dit is onder andere; inweken, stomen, bleken, drogen en verkolen van het bamboo. 

De Aroma Diffuser Bamboo is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel

59,95 €

  • Uitverkocht

MINI AROMA DIFFUSER

Mooie compacte diffuser in wit. Kan gekoppeld worden aan uw pc/tablet en gewoon in het stopcontact.Ook handig voor mee op reis te nemen.

Voorzien van een timer geeft alleen wit licht verstelbaar in minuten verbruik

De inhoud van het water reservoir is 65ml. Per uur verbruikt hij 15ml. water. Gaat automatisch uit als het water niveau te laag is. U kunt hem vullen met leidingwater en essentiele olie of een geurolie eraan toevoegen..

39,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

GEURVERSPREIDER CACTUS

GRATIS EEN GEUROLIE TER WAARDE VAN 4,95 BIJ DE GEURVERSPREIDER 

Een fraai vormgegeven keramische Aroma Diffuser in een vorm van een cactus die op een natuurlijke manier een heerlijke geur verspreidt.

 Gebruik: Vul de basis met geurolie of een paar druppels essentiële olie aangevuld met water. Plaats het bovenste deel terug in de basis. Het bovenste deel absorbeert de geurolie en verspreidt deze op een natuurlijke manier . 

11,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

GEUR HANGER

Geur hanger roestvrijstaal met parfum kussentje.

Doe wat etherische olie op het kussentje en

je hebt de hele dag je persoonlijke geur bij je.

19,95 €

  • Uitverkocht

GEUR HANGER

Geur hanger metaal

Doe wat etherische olie op het parfum kussentje en

je hebt de hele dag je persoonlijke geur bij je.

8,95 €

  • Uitverkocht