Amber

BELEVING: Amber is een geur die alles heeft: zij laat je glimlachen, zij wekt vertrouwen in het leven en geeft je daarmee rust en brengt je bij je zelf. Deze geur laat je thuis komen en is de favoriet van ouderen, zoals mijn moeder.
GEUR: Een verrukkelijk zachte zoete geur. Een droomgeur. Rustgevend, warm en erg prettig voor het gevoel. Een vriend voor het leven. Een goed cadeau voor iedereen die van rust houdt of zich wil ontspannen. De favoriete geur van mijn moeder.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Avondroos

BELEVING: Avondroos is de fantastische geur van Tuberosa: diep, het krachtige zusje van de Gardenia. Zoals de naam zegt: een geur voor de namiddag en avond die je laat leven en gronden in deze avontuurlijke wereld.

GEUR: Duidelijk, krachtig, warm en iets zoet. De geur van Tuberosa, prettig en exotisch. Een heerlijke geur voor een fijne avond.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Bos Lavendel

BELEVING: Lavendel brengt rust naar onze belaste zenuwen en het bos brengt een vleugje mysterie met onverwachte wendingen in onze gevoelens: een gouden combinatie. Het maakt je zenuwen rustig en nieuwsgierig.

GEUR: Boslavendel brengt visioenen van een vriendelijk sprookjesachtig bos met tevreden hobbits en kabouters. Als je wilt aarden en ontspannen na een volle dag.

2,95 €

 • Uitverkocht

Cederhout

BELEVING: Misschien kan de geur van Cederhout je wel meenemen naar lang vervlogen tijden, toen koninklijke ceders hun hout gaven aan beeldhouwers, houtsnijders en graveerders voor geurende tempels en onvergetelijke paleizen van Maharadja's. In de tijd toen we één waren met de natuur om ons heen en de bomen ons vaklieden vertelden welke vormen in het hout verborgen lagen en wilden uitkijken.

GEUR: Cederhout met de heerlijk zoetige houtgeur van de Ceder. Een voordelig alternatief voor Sandelhout. Een moderne trendy geur.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Chocolade 24 lange stokjes

BELEVING: Zoet en bitter strijden steeds weer om de gunst van onze smaak. Maar bovenal: deze chocolade geur betekent een moment voor jezelf: genieten van weelde en een gezond cadeautje uit de natuur voor je hele wezen lijkt het: je hart voorop!

GEUR:Chocolade is gebaseerd op Sjakie in de chocoladefabriek. Maar wel een zoete geur waar je niet dik van wordt.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Dennen 24 lange stokjes

BELEVING:Winter, familiegeluk en kerstfeest zijn onlosmakelijk verbonden met dennengeur. Onze Dennen heeft een zoete toon meegekregen voor meer zachtheid en intimiteit. In de decembermaand kun je ook onze kerstwierook en kerstolie kopen: een combinatie van dennen, kaneel en sinaasappel voor nog meer feestgevoel.

GEUR: Dennen een heerlijke frisse dennengeur die gepimpt is met een briesje Lavendel.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Duizendschoon - 24 lange stokjes

BELEVING: Duizendschoon is opwekkend en uitbundig geparfumeerd. Perfect als je in een blije atmosfeer, al fluitend klusjes wil doen. Rijk en schoon van geur zoals de naam onthult. 

GEUR: Een verrukkelijke en opvallende fantasiegeur. Voor als je van een wat sterkere geur met een duidelijk karakter houdt.

2,95 €

 • Uitverkocht

Engelse Lavendel 24 lange stokjes

BELEVING: Een mooiere lavendel heb ik nog nooit geroken: vol subtiliteiten van schoonheid en balans en harmonie. Wil je proeven en genieten van hogere sferen in geurbeleving dan is deze geur een belangeloze uitdaging voor onervaren geluk.

GEUR: Engelse lavendel is de complete lavendel – een spectrum van geuren die prachtig harmoniëren en je verwelkomen met een ongekende zoetheid en een opmerkelijke, zachte vriendelijkheid. Een geur om bij thuis te komen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Gardenia 24 lange stokjes

BELEVING: Een witte warme gloed met een bedwelmende verzadiging van rijke avonturen vol hoop uit de vervlogen tijden der Art Deco jaren van de vorige eeuw. 

GEUR: De rijke geur van de gardeniabloem. Een aparte, karakteristieke en iets zwaardere geur vol interessante accenten.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Herfstblaadjes 24 lange stokjes

BELEVING: Als de herfstgeuren je lief zijn en je wilt ze in alle seizoenen ervaren dan is hier je kans. Een rijk en diep palet aan aardegeuren doen je zwemelen en reizen in je fantasie. Je kunt het geluk hebben dat je de onzichtbare kabouters denkt te herkennen aan hun pijptabak.

GEUR: Een heerlijke verrassende bosgeur, waarbij je jezelf thuis in de natuur voelt. Een warme, rijke en inspirerende geur. Een geur om van te houden als van een vriend. De Gouden geur is een heel bijzondere geur voor de echte liefhebber: mooi en helder.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Jasmijn 24 lange stokjes

BELEVING: Jasmijn staat voor puurheid en je vergeten zelf. De subtiliteit van de geur is de sleutel die je kunt meenemen als een goede vriend. Het is een bijzondere en zorgzame geur die haar geheim niet gemakkelijk laat kennen.

GEUR: Jasmijn is licht, zacht en mild. De intieme geur van puurheid en van zuiverheid. Jasmijn is een uitzonderlijke geur en enig in zijn soort. Voor Mediterrane herinneringen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Kamperfoelie 24 lange stokjes

BELEVING: Kamperfoelie kennen we als de zoetheid van zwoele zomeravonden. Een geur uit een oud paradijs die je vrolijk laat dromen van de zorgeloze toekomst nabij. Laat de wereld geuren naar kamperfoelie en er zullen geen conflicten meer kunnen ontstaan, alleen meer geluk en harmonie.

GEUR: Kamperfoelie is zoet van honing en vriendelijk van aard. De herinnering aan de geur van Kamperfoelie die je op een zomeravond verrast is uniek en onvergetelijk.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Kaneel en kruiden 24 lange stokjes

BELEVING: Kruiden uit vervlogen tijden en verre exotische landen is de herinnering van Kaneel en kruiden. Het prikkelt en stimuleert zonder te overdrijven en geeft een leuke touch aan de atmosfeer van het moment.

GEUR: Kaneel en Kruiden bezit de warme blije geur van kaneel en fijne kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten toont deze wierook elke keer een iets ander gezicht.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Kerkwierook (100% olibanum hars) 24 lange stokjes

BELEVING: Met onze pure kerkwierook (100% olibanum hars) zie je het kolossale wierookvat weer door de kathedraal slingeren en komen hele tijdvakken terug in je herinnering. Kerkwierook symboliseert 1000 jaar kerkgeschiedenis en kan je terugbrengen in de kerk terwijl je thuis bent.

GEUR: Kerkwierook is de originele kerkwierook: pure olibanum harsolie. Een nostalgische geur die het verleden in het heden brengt en de kerk in huis.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Koffie (Indiase Koffie) 24 lange stokjes

Een verrukkelijke Indiase koffiegeur, die je misschien kent uit het Indian Coffee House. Natuurlijk cafeïnevrij en zonder synthetische zoetstoffen. 

Let op, deze geur kun je ervaren als te dominant en te sterk. Houdt hier rekening mee als u de geur nog niet kent.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Kokosnoot 24 lange stokjes

BELEVING: Zoete kokosnoot met een vleugje chocola: een extraverte en ietwat uitbundige geur die onmiskenbaar is: wie ziet zichzelf niet als spelend kind, misschien wel op een tropisch eiland van je fantasie, als je deze kokosnoot ruikt?

GEUR: Kokosnoot is de verrukkelijke geur van kokos omhuld met een vleugje chocolade die je op een exotisch eiland doet wanen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Lavendel 24 lange stokjes

BELEVING: Lavendel is een balsem voor onze zenuwen, Het kan de last van de dag overnemen en je verdiende rust schenken. Universitair onderzoek wees uit dat lavendelgeur bij bejaarden een betere slaap gaf dan slaapmiddelen.

GEUR: Lavendel is een van onze zachtste geuren. De karakteristieke geur van lavendel met een verrassend vleugje zoet. Lavendel is fris en werkt rustge­vend. Onderzoek heeft uitgewezen datlavendel een goed middel is om bij in slaap te vallen. 

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Lelietjes van dalen 24 lange stokjes

BELEVING: Subtiel, fijnbesnaard, bescheiden in schoonheid zijn impressies die zich openen als je deze gedurfde geur probeert te duiden. Wil je een onzichtbaar elfje in je huis uitnodigen, dan kun je haar misschien voelen meezweven op deze etherische geur.

GEUR: Lelietjes van Dalen is de zachte bescheiden schoonheid kenmerkend voor Lelietjes van Dalen. Een subtiele geur met een mooie delicate zoetheid.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Lotus 24 lange stokjes

BELEVING: Lotus is een heerlijk zoete geur, vol en rijk van karakter. Lotus is inspirerend en maakt je iedere keer weer blij. Een heel positieve geur die warmte geeft en bescherming (neemt negatieve energie weg). Een vriend voor alle dagen en moeilijke tijden.

GEUR: Last van negatieve energieën (in en om je heen)? Lotus neemt ze weg! Onze Lotus is gekoppeld aan een geheime blijmaker: zij beurt je op en laat je ruiken van positieve energie. Het leven is blij is de boodschap van Lotus.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Mirre 24 lange stokjes

BELEVING: Mirre is van oudsher een vrede-brenger. Wil je vrede in jezelf ervaren dan is onze Mirre de ervaringsdeskundige. Je kunt de vrede voelen dalen van je hoofd naar je hart naar je buik en misschien zelfs je lichaam. Wat de natuur allemaal niet in zich verbergt :-).

GEUR: Mirre is een heel oude geur. Deze Mirre is actief, blij en avontuurlijk. Een 'wijze' geur die je nooit kan vergeten.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Musk 24 lange stokjes

BELEVING: Wil je gewekt, opgewekt, geactiveerd worden dan is Musk de eerste keuze. Musk geeft je een boost die gezonder is dan een energie-drink :-). Onze Musk is uniek door zijn Saffraan noot. Je zult deze Musk uit duizenden herkennen en je leven lang nooit vergeten door zijn uitzonderlijkheid.

GEUR: Musk is een verleidelijke musk enig in zijn soort. Zij komt met een avontuurlijke topnoot van saffraan. Een actieve geur die heel goed is om bij te leren, te studeren of geconcentreerd te werken. Werkt ook goed als hulp om 's morgens wakker te worden.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Oosterse roos 24 lange stokjes

Deze roos is voor liefhebbers: een onbekende geur uit India waarop je levenslang verliefd kan blijven. Misschien moet je je anders voelen of van onbekende avonturen houden om deze geur te herkennen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Opium 24 lange stokjes

BELEVING: Opium is de oude naam voor Le Perfume (naam van de olie). Voor het gevoel van velen verrijkt met een onweerstaanbare aantrekkelijkheid. Alles behalve bescheiden, vol zelfvertrouwen en een magnetische aantrekkingskracht die je nieuwe moed kan geven ferm in het leven te staan, en die je als bonus een levendige kijk op dingen aanbiedt.

GEUR: Opium is een exotische en romantische geur die we ook Le Perfume hebben genoemd. Voor een sfeervolle avond of om lekker bij te lezen of weg te dromen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Passiebloem 24 lange stokjes

BELEVING: Passiebloem is een Chypre parfum uit vervlogen tijden, een tophit bijna 100 jaar geleden. Verleidelijk en avontuurlijk. Je voelt je (weer) jong met een onbegrensde toekomst droom. Elke keer weer als je hem, of is het een haar, opsteekt.

GEUR: Passiebloem is een prachtige Fougere (=varen) compositie. Een fantasievolle geur die blijft boeien. Inspirerend en creatief. Heel geschikt als apart cadeau.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Patchouli 24 lange stokjes

BELEVING: De FlowerPower geur van de 60's. Wat milder en mooier maar nog steeds zo herkenbaar als unieke geur. Er wordt gezegd dat zij je door moeilijke tijden kan helpen, misschien omdat standvastigheid het hoofdkenmerk van deze geur is.

GEUR: Patchouli is de karakteristieke geur van de jaren 60. Deze patchouli wordt verzacht met een rozen noot en is verrijkt met kruiden.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Rode roos 24 lange stokjes

BELEVING: De roos staat voor de waarden schoonheid en liefde. Deze rode roos is jeugdig en open. Je kunt er ook een bepaalde opgeruimdheid in ontdekken die licht maakt als bij een open hart.

GEUR: Rode Roos is een prachtig rode geur, jong en blij van geest. Een geur om verliefd op te worden. Een tijdloze rode roos die een prachtig geurend alternatief is voor een bos rode rozen.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Rozen en viooltjes 24 lange stokjes

BELEVING: Voor mijn hart de mooiste en warmste geur. Het is veruit de favoriete geur van kinderen. Hij maakt je blij en vrolijk, zorgeloos en huppelend. Spelen is altijd een genot met Rozen en viooltjes, het is een speeltuin in geur.

GEUR: Rozen en Viooltjes is heerlijk zoet met een vleugje viooltjes. Een geur met een zonnige glimlach. Onze meest blije geur, een geur om vrolijk van te worden. De absoluut favoriete geur van kinderen. Een bloeiende en blije zomertuin in huis.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Seringen 24 lange stokjes

BELEVING: Seringen staan voor onderscheidingsvermogen: kun je dat ook ervaren met deze zachte geur? De geur brengt je dichter bij jezelf zonder vragen te stellen. Een geur die je accepteert zoals je bent.

GEUR: Seringen combineert de heerlijke zachte en frisse geur van seringen met een tikkeltje vrolijke zoetheid. Een mooie en opwekkende geur.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Sinaasappel 24 lange stokjes

BELEVING: Anders dan je verwacht: mysterieus, avontuurlijk, onbekend. Een zwaardere geur voor de avond die zijn geheimen niet prijs geeft.

GEUR: Een aparte, iets zwaardere bloemengeur. Een fantasiegeur om bij weg te dromen. Een geur voor de avond.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Vanille 24 lange stokjes

BELEVING: Een geur om van te houden want van alles in je wordt er blij van. Onze vanille krijgt zijn rijkdom en diepte door de Heliotroop noot die haar zo aantrekkelijk maakt zonder dat je de vinger erop kunt leggen: zoetheid met meer ..... Kook en bak ideeën?

GEUR: Vanille is een rijke mix van vanille, heliotroop en een vleugje roos. Dit is onze zoetste geur. Rond, vol en blij en je wordt er niet dik van.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Wierook u.d. oudheid 24 lange stokjes

BELEVING: De hars in deze geur was vroeger duurder dan goud. Geen andere geur brengt je verder terug in de tijd. Door de toevoeging van roos waan je je in de oudste paleizen van weleer. Olibanum hars was een sleutelingrediënt bij het mummificeren van de Farao's van Egypte 3 tot 5 duizend jaar geleden.

 

GEUR: Wierook uit de Oudheid is de oorspronkelijke wierook met interessante accenten. De basis van deze geur is olibanum hars (= het bestanddeel van kerkwierook) waaraan extra zoete en rozige noten zijn toegevoegd.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Wilde bloemen 24 lange stokjes

BELEVING: Een bouquet van zelfvertrouwen en toekomst. Verrukkelluk is de beschrijving van deze geur. Helpt je tot rust te komen en te gronden. Het lijkt ook iets te hebben van wilde aarde.

GEUR: Wilde Bloemen is een opmerkelijk bosachtige bloemengeur. Krachtig, opbeurend en tegelijk rustgevend. Een geur die je aardt en beschermt.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Witte roos 24 lange stokjes

BELEVING: Witte rozen geuren etherischer dan rode rozen. Staan rode rozen voor warmte en liefde, witte rozen staan voor vrijheid en ruimte in puur licht. Moeilijk te vangen in een wierookgeur, maar is het hier een beetje gelukt?

GEUR: Witte Roos is een heel zachte theeroos met een stukje groen. Delicaat en lieflijk, speciaal voor wie van zachte en milde geuren houdt.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Zuiveringshout 24 lange stokjes

BELEVING: Wordt in India onder de naam sambrani gebruikt om het huis te zuiveren en het zit in elk zalfje als antibacterieel middel. Zuiveringshout is een bescheiden geur zonder pretenties die haar werk zorgvuldig doet.
GEUR: Zuiveringshout zuivert de atmosfeer in huis en werkt reinigend. Een nuchtere geur, die wat harsachtig ruikt. Ideaal voor zomers buiten en voor u en uw kinderen in de tent en caravan.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Zuiveringshout Woud 24 lange stokjes

BELEVING: Zuiveringshout met een bos en woud accent. Het is een makkelijke geur die je helpt te aarden, als een boswandeling onder een dichtbegroeid bladerdak.

GEUR: Zuiveringshout Woud is Zuiveringshout met toevoeging van een frisse bosnoot.

2,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1