ALS STERVEN DICHTBIJ KOMT

Joan Halifax begeleidt als jaren stervende mensen. Ze beschrijft haar ervaringen en inzichten voor stervende mensen en hun verzorgers. Daarnaast biedt ze concrete hulp in de vorm van meditatieoefeningen, waarmee lezers zich kunnen voorbereiden op een dood zonder angst. Zo leren ze hoe ze anderen met compassie kunnen helpen, door het lijden en verzet om te buigen naar moed. Halifax stond aan de basis van het trainingsprogramma 'Being with Dying'.

14,95 €

  • Uitverkocht

ARTSEN UIT DE WERELD VAN HET LICHT

Mensen vertellen over een groot wonder dat hen is overkomen. Ze werden op onverklaarbare wijze geheeld van ziekte, waarvoor door artsen en therapeuten geen enkel hoop op genezing meer werd gegeven.
op een openhartige en indringende wijze geven zij woorden aan een emotie die eigenlijk, wanneer het je overkomt, met geen pen te beschrijven is: het wonder van genezing vanuit de geestelijke wereld. Niet logisch van ons denken en onmogelijk te begrijpen.
Maar deze getuigenissen spreken voor zich. Ze zijn een raliteit. Verbaas je over de verhalen van 'gewone' mensen, die op wonderbaarlijke en onverklaarbare wijze genezen zijn door artsen uit de wereld van het licht.

14,95 €

  • Uitverkocht

DE WIZARD BOX

Box

- Boek (hardcover 160 pagina's)

- 4 magische ingredienten

- 1 geheim ingredient

 

 

EEN KADO VOL MAGIE!

 

Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox is naast een spannend boek ook een hele leuke manier om de tovenaar in jezelf te ontdekken.

Zowel voor kinderen als voor volwassenen met een kinderhart…

 

Via de magische ingrediënten uit de Wizardbox kom je in de bijzondere wereld van Maggy Mulder.

Er zijn 14 stappen en dus 14 magische ingrediënten. Vier hiervan komen uit Iqésia en zitten al in

de Wizardbox. De rest verzamel je zelf in je eigen persoonlijke Wizardbox, je eigen schatkist, waar je

dierbare en magische spulletjes in kan verzamelen.

 

 

24,95 €

  • Uitverkocht

DE HEILIGE LICHTDANS IN DE SEKSUALITEIT

15,50 €

  • Uitverkocht

Gezondheid uit de apotheek van god

Maria Treben vertelt in haar boek hartverwarmende verhalen over haar werk met kruiden, over de kruiden zelf en hun toepassingen.

14,90 €

  • Uitverkocht

Adem in, adem uit

Meditaties voor een druk bestaan

* Eenvoudige gids voor een voller spiritueel leven 
* Leef met aandacht zonder je leven stil te zetten
* Mooi vormgegeven cadeauboek

12,90 €

  • Uitverkocht

Activeer je dna

Dat we slechts een klein deel van ons DNA benutten, daarover zijn wetenschappers en spirituele mensen het eens. In dit boek neemt de deskundige auteur Peter Ruppel je mee op een fascinerende ontdekkingsreis naar het spirituele deel van je erfelijke aanleg. Het werpt een heel nieuw licht op de mensheid en haar mogelijkheden.
Wanneer we ons DNA verhogen, krijgen we een betere toegang tot hogere trillingsniveaus en zodoende tot de wezens, ideeën en informatie van deze niveaus. De mens wordt in de ware zin van het woord een multidimensionaal wezen. Iedereen kan zijn DNA activeren. Ben je er klaar voor?

14,90 €

  • Uitverkocht