DE NIEUWE AARDE

'De Nieuwe Aarde' is een autobiografisch verhaal waarbij de schrijfster  in gesprek gaat met haar hogere Zelf en de opgestegen meesters (Jezus, Buddha, Saint Germain, ...). Deze brengen haar inzichten over het leven en tonen haar praktische stappen om te leven vanuit haar essentie, haar IK BEN. Ze vertellen dat wij de aarde totaal anders kunnen ervaren en veranderen als we leven vanuit onze goddelijke essentie. 

Van zodra we het bron-stuk in onszelf erkennen, voelen en leven, ervaren we de huidige realiteit als nieuw, als een Nieuwe Aarde. We ervaren dan veel liefde, innerlijke blijheid en zelfvertrouwen en we werken dan samen met anderen vanuit wie we écht zijn. Zo komen er gemakkelijk oplossingen voor vervuiling, misdaad en voedseltekort. Zelfs als slechts enkelen dit proces gaan, ontstaat een wereld van verschil. 

Het eerste moment dat de schrijfster over deze Nieuwe Aarde hoort, lijkt deze voor haar iets heel zweverig en onmogelijk. Doorheen het verhaal neemt ze stappen en merkt ze dat hierdoor haar leven duidelijk verandert en ze zaken kan die ze nooit voor mogelijk had gehouden. 

Dit boek koppelt spirituele kennis aan praktische acties. Op dit moment heeft de wereld nood aan mensen die hun goddelijke IK BEN kracht voelen en die van hieruit actie nemen. Zo maken we van de wereld een plaats die veel meer in lijn ligt met onze essentie en onze zielsverlangens. Dit is geen illusie. Het is echt mogelijk als we de eenvoudige methodes gebruiken die het boek aanreikt.

Als mensheid hebben we te kiezen: Of we blijven onze kop in het zand steken en creëren heel moeilijke levens-situaties, of we zetten effectieve stappen naar de Nieuwe Aarde. Aan jou de keuze!

24,50 €

  • Uitverkocht

ABC der hogere inwijdingen /deel 7

HET, het levende Christusbewustzijn, lost op in ons zijn. 
Wij lichten dit in deze zevenvoudige boekenreeks toe en laten ons medium geleidelijk opgaan in een nirvanische staat van zijn: HET. 
Lees gerust wat dit impliceert. 
U kunt er slechts wijzer van worden. 
Is het niveau nog iets te hoog, begin dan met deel vier. 
Deel een, twee en drie zijn enkel voor mensen met een bovenmatige interesse voor astrologie en slechts toegankelijk voor hen die willen zijn, zoals de drie wijzen uit het oosten. 
Er zijn vele stromingen die leiden tot de stroom, waar onze boeken toe leiden. Kosmosofie is dan ook de al-omvattende wijsheid, die uiteindelijk uitmondt in de grote oceaan. De grote kosmische oceaan van Liefde-wijsheid, waarin elk meester leert zwemmen, zodra de ware bevrijding daar is. 

27,00 €

  • Uitverkocht

DE KUNST VAN HET DENKEN

De kunst van het denken

Mieke Mosmuller

De intelligentie is voor de meeste mensen een geliefde aanleg, een vaardigheid om trots op te zijn. Op school wordt al vlug gekeken hoe intelligent de kinderen zijn. Er bestaan uiteenlopende tests om de intelligentie kwantitatief vast te leggen (IQ). Ook is de menselijke intelligentie het grote voorbeeld voor de kunstmatige intelligentie. Hoe vernuftig deze laatste intussen in het nabootsen ook is, er is nog lang geen werkelijke mogelijkheid om de levende intelligentie in een technische om te zetten. De meest eenvoudige denkacties van de mens vragen om eindeloze reeksen van besluiten in de techniek - terwijl omgekeerd het apparaat in staat is om in een seconde tot uitkomsten te komen waar een mens in een heel leven niet toe zou kunnen komen... Maar als veld voor spiritualiteit is de intelligentie niet erkend. Het lijkt eerder een gebied dat verlaten moet worden, wil je tot de diepere wijsheden van het bestaan doordringen. 

In dit boekje wordt een begin gemaakt met het bewijs van het tegendeel. De intelligentie is de geest zelf en door deze bewust in activiteit te brengen - met geen ander doel dan deze activiteit - bewijst de intelligentie zelf haar spiritualiteit. Om dit te kunnen is geen hoog IQ nodig, maar het wordt hierdoor wel vanzelf hoog. Er is geen geloof in wat dan ook nodig - ook dit ontstaat vanzelf. Het enige wat nodig is, is een zekere discipline om twee maal per dag twintig minuten tijd te geven aan de intelligentie.

20,00 €

  • Uitverkocht

ARTSEN UIT DE WERELD VAN HET LICHT

Mensen vertellen over een groot wonder dat hen is overkomen. Ze werden op onverklaarbare wijze geheeld van ziekte, waarvoor door artsen en therapeuten geen enkel hoop op genezing meer werd gegeven.
op een openhartige en indringende wijze geven zij woorden aan een emotie die eigenlijk, wanneer het je overkomt, met geen pen te beschrijven is: het wonder van genezing vanuit de geestelijke wereld. Niet logisch van ons denken en onmogelijk te begrijpen.
Maar deze getuigenissen spreken voor zich. Ze zijn een raliteit. Verbaas je over de verhalen van 'gewone' mensen, die op wonderbaarlijke en onverklaarbare wijze genezen zijn door artsen uit de wereld van het licht.

14,95 €

  • Uitverkocht

ALTIJD ZAL IK VAN JE HOUDEN

Altijd zal ik van je houden
ik wil je nooit, nee nooit meer kwijt
want wat er tussen ons gegroeid is
dat trotseert de eeuwigheid.
Een bundel vol gedichtjes en schitterende foto's over liefde en vriendschap en over tederheid en trouw. Kortom, over alle mooie dingen in het leven. Een prachtig boek om cadeau te doen aan iemand van wie je houdt!

Marianne BusserRon Schröder

10,00 €

  • Uitverkocht


DE GEZONDHEIDSSTER

Ben ook jij klaar om eindelijk je meest gezonde gewicht te bereiken en te
behouden? Wil ook jij je in de toekomst nooit meer zo geestelijk gesloopt
en lichamelijk oververmoeid voelen? Dan is de Gezondheidsster er voor jou!
Het is het nieuwe, baanbrekende model, dat je zal laten zien hoe het écht kan.
Niet alle diëten zijn slecht maar toch monden ze meestal uit in het bekende
jojo-effect. Natuurlijk zijn voeding en lichaamsbeweging heel belangrijk bij de
behandeling van overgewicht. Toch bieden ze voor mensen met overgewicht
absoluut niet de enige oplossing.
Slechte voeding put je uit, op elk gebied. Maar als niet alle oorzaken van
uitputting en aankomen de nodige aandacht krijgen is een afvaltraject als
dweilen met de kraan open.
De juiste levenswijze die de Gezondheidsster je presenteert, waarin zuivere
voeding, milde beweging, een correcte ademhaling en geestelijk evenwicht
centraal staan, zal leiden tot een blijvend, gezond gewicht en een heel nieuw,
energiek en gelukkiger leven.
Energy coaches Birgit De Greve, Sabine Martens en Christel Stevens
ontwikkelden de Gezondheidsster voor iedereen die klaar is om in 10 weken tijd
af te vallen en zich nieuwe, definitieve voedingsgewoonten eigen te maken.

19,95 €

  • Uitverkocht

DE HEILIGE LICHTDANS IN DE SEKSUALITEIT

15,50 €

  • Uitverkocht

Adem in, adem uit

Meditaties voor een druk bestaan

* Eenvoudige gids voor een voller spiritueel leven 
* Leef met aandacht zonder je leven stil te zetten
* Mooi vormgegeven cadeauboek

12,90 €

  • Uitverkocht

SPIRITUEEL GELDBEWUSTZIJN

Erger je je wel eens als je iets moet betalen? Of vind je het moeilijk om geld te vragen? Dan ervaar je geld waarschijnlijk als een machtsinstrument van een oud geldbewustzijn. Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn: wie geld uitgeeft, bereikt anderen die het verdiend hebben, en wie geld vraagt, schat zichzelf op waarde. Geld is een vorm van energie waarmee we onze waardering aan elkaar kunnen uitspreken.

18,90 €

  • Uitverkocht