AURA,S VOOR BEGINNERS

Auras voor beginners is een complete gids voor iedereen die zijn aura wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een aura te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen aura; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Het leren zien van je aura én dat van anderen kan een waardevolle bijdrage leveren aan je levensgeluk. Met inzicht in je aura en de kleur ervan zul je jezelf en de mensen in je omgeving beter begrijpen. Bovendien kun je aspecten van je leven verbeteren, zoals je karaktereigenschappen of gezondheid, en kun je bepalen welke weg je in de toekomst wilt bewandelen.

14,95 €

  • Uitverkocht

CONTACT MET JE GIDS

Leren channelen. In feite is ieder creatief, geïnspireerd mens van nature een potentieel 'channel' of 'kanaal' en gaat het er slechts om deze vaardigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Dit boek is te beschouwen als cursus- en handboek om te leren channelen. De auteurs vertellen dat hun innerlijk waargenomen gidsen Orin en DaBen het initiatief tot deze cursus hebben genomen en dat ze de inhoud via de auteurs hebben doorgegeven. Channeling staat in deze 'Nieuwe Tijd' sterk in de belangstelling. Als je het wilt leren, is het van belang dat dit zorgvuldig en stap voor stap gebeurt. Het eerste deel van dit boek geeft uitleg over wat channeling inhoudt. De auteurs leggen uit wie ze zijn en wijzen op het belang van het leren onderscheiden van de kwaliteit van je gids. Onze hersenen zijn te vergelijken met een radio die we op verschillende golflengtes (kanalen) kunnen afstemmen. Dit boek wil de lezer helpen zich op één of meerdere kanalen af te stemmen. Wanneer dit gebeurt, komen de gidsen die in het betreffende 'onderwerp', als het ware, gespecialiseerd zijn, ons tegemoet. Ze zoeken ons via onze ziel op en geven tijdens het channelen via onze ziel de boodschappen door. De boodschap van dit boek: Door het leren van deze techniek kunnen we meer in balans raken, meer vreugde ervaren en zelfstandiger en geïnspireerder gaan leven.

23,90 €

  • Uitverkocht

DE DAG WAAROP MIJN ZIEL IN OPSTAND KWAM

William Gijsen legt uit hoe hij in de praktijk geleerd heeft om naar zijn zelf, zijn ziel, te luisteren en zijn intuïtie in te schakelen. In een boeiend verhaal vertelt hij hoe hij rekening is gaan houden met de toevalligheden die zich in zijn leven voordoen. Na een tijdlang gebruik te hebben gemaakt van zijn ziel begint zijn gids met hem te praten en helpt hij hem om vol zelfvertrouwen zijn leven te leiden.

18,90 €

  • Uitverkocht

DE DAG WAAROP MIJN VADER EEN ENGEL WERD

Een vrouw wordt door haar overleden vader uitgenodigd om te ervaren waar hij na zijn dood naartoe is gegaan.

16,50 €

  • Uitverkocht

DE FENGSHUI GIDS

In dit boek vindt u alle informatie over feng shui die u nodig heeft om alles uit het leven te halen wat erin zit. U leert de basisprincipes van feng shui kennen en plattegronden interpreteren. U komt onder andere te weten hoe u feng shui-remedies kunt gebruiken om daadwerkelijke problemen op te lossen, hoe en wanneer u het beste kunt verhuizen, op welke manier u feng shui aan uw eigen wensen kunt aanpassen en wat de gunstigste momenten zijn om uw huis opnieuw in te richten.

14,95 €

  • Uitverkocht

DE ENERGETISCHE CODE

Op heldere wijze laat Warner Hemstede in dialoog zien hoe het werken met energie (chakra's), psychologie en psychopathologie zich tot een eenheid vormen. Het boek is bestemd voor al diegenen die een aanvullend inzicht willen verkrijgen in het werken met cliënten op deze gebieden.
Het boek geeft naast het nodige inzicht een overzicht op de meest voorkomende ziektebeelden en hoe deze te behandelen. Tevens wordt in dit boek het lichaam verdeeld in meerdere psychologische segmenten, zodat een universele matrijs ontstaat van waaruit je een zuivere diagnose kunt stellen.

16,50 €

  • Uitverkocht