Antiquities of magick oracle

Symbols act as clues that help guide our personal  growth. Learn and explore the sacred language of the Universe. Enhance your intuition and connection to Self. Use this deck to create a more magickal and meaningful understanding of life.

 

YOU CAN USE ANTIQUITIES OF MAGICK ORACLE DECK TO:

– Enhance and clarify Oracle & Tarot readings

– Develop and strengthen your intuition

– Build your symbolic dictionary

– Learn the traditional tarot symbols

– Create and set magickal intentions

– Reflect upon your dreams

 

The Deck includes:

 

54 smooth satin matte finished cards with different symbolic keys (symbols) to spark your intuition

2.5″ x 3.5″ inch (poker-sized) cards with semi-borderless graphics.

An array of colourfully hand-drawn images

Sturdy one-piece box with ribbon included. Designed to lift booklet from cards.

350 GSM card stock (sturdy and flexible) with a satin matte finish for a smoooooth and easy shuffle (Cards need to be broken in with a few good shuffles. Great for smaller hands)

Independently created, produced and published.

A 142-page guidebook with all card images (in black and white). Includes instructions on how to learn/use the symbols in several different ways.

Guidebook includes:

 

A history of the symbol and its meanin

An oracle message

Keywords

Incantation

Rider-Waite Tarot card associations

Room to write/create your symbolic dictionary

Spreads and Spells

54,95 €

  • Uitverkocht

Rider Waite Tarot

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

 

 

17,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

Zigeunerwaarzegkaarten

8,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

Zigeuner waarzegkaarten SET

16,75 €

  • Uitverkocht

DE TAROT VAN HET GOEDE

De klassieke tarot krijgt In het Tarot van het goede van Colette Baron Reed een moderne twist, dat geworteld is in de positieve psychologische en persoonlijke transformatie. De reeksen vertegenwoordigen de vier elementen, -lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.

Anders dan bij de meeste tarotspellen zijn de boodschappen van de kaarten geen voorspellingen of waarschuwingen, maar positieve affirmaties in het 'nu', zodat je hun energie onmiddelijk en persoonlijk kunt voelen. Liefhebbers van de traditionele tarot kunnen dit spel ook gebruiken voor hun favoriete leggingen.

De tarot van het goede komt vooral van pas wanneer je je verloren voelt en op zoekt bent naar een beter begrip van je situatie. Het gaat om het herkennen van de vele vormen van waarheid en om het zien van het licht dat de schaduw vergezelt, zodat je het licht kunt helpen om feller te schitteren.

35,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 7dagen1

VORIGE 1 2 ...