Lenormandkaarten

Auteur: Erna Droesbeke
Taal: Nederlands
Afmetingen: 56 x 87 mm
Inhoud: 36 kaarten + handleiding

De traditionele Lenormandkaarten in een nieuw jasje gestoken! In de handleiding vind je ook een uitleg van de 'Veraf-dichtbijmethode', dit van de hand van internationaal gerenommeerd kaartlegster Erna Droesbeke, alsook de 'Methode hoofdkruis in heden - verleden - toekomst'. Deze kaarten werden eigenhandig geschilderd door Erna Droesbeke zelf! Niet te missen voor zowel de beginnende als gevorderde kaartlegger.

7,95 €

5,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Set Mll Lenormand

Deze set Mlle Lenormand: Kaartleggen voor iedereen’ bevat een praktisch boek, 36 kaarten en het waarzegbord. Beiden ontworpen door auteur Erna Droesbeke.

 

De kracht van het boek schuilt in de eenvoud van de methode die door Erna Froesbeke wordt aangereikt om zelf met het wereldberoemde Lenormand deck aan de slag te gaan. Er is geen enkele voorkennis van het kaartleggen vereist. Met behulp van de Lenormandkaarten, het waarzegbord en de duidingen in het boek kan je je eigen lot en toekomstige gebeurtenissen leren ontrafelen. Zo kan je de Lenormandkaarten raadplegen om één of meer thema’s uit je leven te lichten, als daar zijn: relatie, carrière, gezondheid, verandering, fortuin, gezin, winst & verlies, vrienden, enz…

De methode die in het boek uit de doeken wordt gedaan, leidt je dan naar het antwoord op de door jou gestelde vraag. Zo zie je in een mum van tijd je actuele levensvragen beantwoord. Wat je uiteindelijk op die manier te weten komt, is jouw geheim!

27,95 €

 • Uitverkocht

De grote lenormand set

Erna Droesbeke wijdt je in de kunst van het kaartleggen én het voorspellen. Deze Grote Lenormandkaarten zijn een unicum in de wereld! Krijg een antwoord op belangrijke levensvragen.

 

Antwoord met de Grote Lenormandkaarten op vragen over liefde, werk, financiën, gezondheid,… Kort na het overlijden van de wereldvermaarde Mlle Lenormand (1772–1843) kwam er een orakelspel tot stand, bestaande uit 54 kaarten. Tot op heden weet niemand van wiens hand deze kaarten zijn, maar ze worden wel toegeschrevenaan de kennis, voorspeltechniek en spirituele nalatenschap van deze eerder genoemde Franse helderziende. Morele vraagstukken en probleemsituaties, die eigen zijn aan het leven zelf, werden in die periodeuitgebeeld, verwerkt en uitgelegd aan de hand van de symboliek in mythologische of Bijbelse verhalen. Deze verhalen vormden de leidraad tot meer inzicht in het aardse bestaan. Het kaartspel van de Grote Lenormand is opgesplitst in vijf onderdelen, die overeenkomen met de vijf belangrijkste levensthema’s: liefde, gezondheid, werk, financiële toestand en de tijdspanne waarin de gebeurtenissen zich voordoen. Bij elk thema is er een verwijzing naar de astrologie, de alchemie, de bloemensymboliek, de betekenis van letters en getallen en de invloed van edelstenen en metalen. Eenvoudige taferelen verduidelijken levensechte situaties. De Grote Lenormand oogt op het eerste zicht heel gecompliceerd. Maar… zoals Erna Droesbeke destijds (1987) het basis boek schreef om de 36 Kleine Lenormandkaarten te leren interpreteren, zo presenteert ze de lezer met dit boek over de Grote Lenormand een uitermate krachtig duidingsinstrument. Het is haar verdienste dat het spel van de Grote Lenormandkaarten van nu af aan toegankelijk is voor al wie het mysterie van het leven wil ontsluieren. De Grote Lenormand wordt op die manier een inwijding in de kunst van het kaartleggen én voorspellen.

32,95 €

 • Uitverkocht

Easy Lenormand

Originally developed in the nineteenth century and widely used in Europe, the Lenormand deck is quickly becoming a popular form of divination and fortunetelling around the world.

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Mlle Lenormand

De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip.

Haar kaarten zijn waar ook ter wereld te verkrijgen in iedere New Age-winkel.

6,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Lenormand Set schors

De Lenormand Set geeft een actuele en duidelijke uitleg van de beroemde, in mysteriën gehulde waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand. De Lenormandkaarten worden steeds vaker geraadpleegd om antwoorden te verkrijgen op allerlei vragen over liefde en relaties, werk, geluk, succes en meer. Dat deze belangstelling nog steeds toeneemt, wordt niet alleen veroorzaakt doordat de kaarten vanwege hun traditionele ontwerp sterk tot de verbeelding spreken, maar ook omdat de betekenis van de kaarten aanvullende antwoorden kan bieden bij andere disciplines, zoals bijvoorbeeld bij de tarot, en die soms zelfs overbodig maakt.

12,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Under the roses lenormand

Discover the buried secrets in Under the Roses, a charming 40-card Petit Lenormand deck. For each card an iconic image is presented with delicate, sepia- toned illustrations. In addition to the 36 standard cards, this deck includes alternate cards for the Child, the Gentleman, and the Lady. The 60-page booklet offers keyword summaries for each card., as well as instructions and diagrams for reading with the Lenormand method, guiding the reader through basic techniques, two-card combinations, spreads, tableaux, and advanced techniques. Under the Roses Lenormand was created by the mother-daughter team of Kendra Hurteau and her daughter Katrina Hill, a graphic designer and digital illustrator. Together they have produced four other Lenormand decks.

16,00 €

 • Uitverkocht

Old Lenormand

Old Lenormand

 

The atmosphere of the early Lenormand-cards - an invitation to a very special experience. 36 historical cards in their original format. The accompanying booklet by Alexander Glück draws a fascinating line from the primordial cards to todays application of them.

17,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Gilded Reverie Lenormand Expanded Edition NL

Ciro Marchetti heeft het traditionele deck toegankelijk gemaakt dan ooit met zijn vernieuwende kijk op de Lenormandkaarten. De 47 kaarten met levendige afbeeldingen zijn rijk gekleurd.

24,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Le kipper mystique

Les cartes Kipper traditionnelles brillent d’un nouvel éclat mystique. Après le grand succès des cartes mystiques de Mlle Lenormand, Regula Elizabeth Fiechter nous présente un nouveau trésor pour les amateurs de cartes.

7,99 €

 • Uitverkocht

Gouden lenormand

Dit bijzondere en prachtig uitgevoerde Gouden Lenormand Spel is gebaseerd op de traditionele afbeeldingen van de alom bekende en beroemde Lenormandkaarten. Per kaart wordt de betekenis uitgelegd, alsook hoe je de kaarten het beste kunt raadplegen om een zo duidelijk mogelijk antwoord te krijgen. Zeer behulpzaam hierbij zijn de zogeheten kaartcombinaties: deze geven een dieper inzicht in de interpretatie van de kaarten. De levendige en herkenbare voorbeelden van ‘vraag en antwoord’ geven een extra dimensie en betekenis aan het werken met dit meest gebruikte orakelspel ter wereld. Uniek Lenormandspel met goudopdruk op de kaarten!

18,00 €

 • Uitverkocht

Healing light lenormand

The Healing Light Lenormand can expand your Lenormand collection or introduce you to this useful divination system.

19,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

Fairy tale lenormand

Fairy Tales have been teaching us timeless life lessons for centuries. Lisa Hunt’s enchanting artwork draws us into the magical world of peasants and princesses, dragons and daring deeds. By weaving imaginative myths into the Lenormand structure, Fairy Tale Lenormand helps readers connect with the cards in meaningful and memorable ways. The 38-card multicultural deck, presented in a treasure chest tin, includes extra Gentleman and Lady cards for personalized readings.

24,95 €

 • Uitverkocht

Mystieke Lenormand

Mystieke Lenormand

De beroemde kaarten van Madame Lenormand de Sibille van Parijs (1772 - 1843) in een schitterende nieuwe uitvoering. Regula Elizabeth Fiechter heeft meer dan twintig jaar met de Lenormand waarzegkaarten gewerkt. Urban Trosch schilderde de afbeeldingen voor de kaarten in de klassieke temperatechniek. Het woord 'tempera' betekent 'in de juiste verhouding mengen'. Daarom zijn de kaarten zo bijzonder van kleur.

Regula Elizabeth Fiechter

12,95 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1

VIONA LENORMAND KAARTEN

 

De eerste fotografische interpretatie van de beroemde Waarzeg- kaarten van Mademoiselle Lenormand! 

 

Viona ielegems raakte vanwege haar interesse in esoterie geïnspireerd om de wereldberoemde Lenormandkaarten op een niet alledaagse wijze vorm te geven. Als professioneel fotografe lag het voor de hand dat zij koos voor een fotografische interpretatie. 

 

Gaandeweg ontstonden daardoor kaarten van een unieke compositie, die stuk voor stuk voor dit spel zijn gecreëerd, zonder dat daarbij de traditionele symboliek uit het oog werd verloren. Als kunstenares is Viona ielegems trouw gebleven aan de originele afbeeldingen en teksten, maar heeft zij haar eigen visie op deze waarzegkaarten overgebracht. Dit heeft geresulteerd in zeer elegante kaarten, met veel oog voor detail en afwerking. 

 

Viona’s Lenormandkaarten bieden de vertrouwde symboliek in een nieuwe, maar tijdloze versie. Deze bijzondere fotografische ‘vertaling’ is een perfecte aanvulling voor elke (orakel)kaartencollectie en is door het iets grotere formaat van de kaarten de ideale ‘instapset’ om de Lenormandkaarten te leren kennen. Viona ielegems is kunstfotografe en gespecialiseerd in sprookjesfotografie en historisch geïnspireerde kostuums en evenementen. 

 

7,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1- 7dagen1